Puerto de la Cruz – Katolisen kirkon nähtävyyksiä

Jo ennen yhdistynyttä Espanjaa, Iberian niemimaassa oli hyvin vahva katolinen yhteisö, silloin neljä valtakuntaa joihin kuului Navarre, Leon, Aragorn sekä Castille oli kristillinen pylväs Välimeren ja Atlantin risteyksessä jonka seurauksena myös nykyään uskonto ja nimenomaan katolinen kirkko on hyvin iso osa espanjalaisten elämää, se myös näkyy espanjan manner- sekä saaristoalueilla.

Kanarian saaristo on hyvin suosittu lomakohde jonne suuntaa turisteja ympäri maailmaa, myöskin Suomesta ja katolinen kirkko tarjoaa todella upeita nähtävyyksiä.

Nuestra Señora de la Peña de Francia

Upea kirkko Playa San Telmon edustalla, sieltä löydät upeat seinäveistokset sekä ehkä jopa hengenrauhan pelkästään kirkon koristeiden kauneudesta, ehdottomasti kannatraa käydä mikäli alueella satut olemaan.

Kirkon edustalta saa otettua useita hyviä kuvia vaikkapa omaan sosiaaliseen mediaan tai sitten matkakuva-albumiin.

Ermita de San Telmo

Pieni kappeli joka sijaitsee myös San Telmon rannalla, muutaman minuutin kävelymatkan päässä yllämainitusta kirkosta, kappeli on perustettu 1780 ja sen edessä on hyvä levähtää penkeillä ja nauttia ilmasta sekä miksei vaikka hieman evästäkin.

El Peñón del Fraile

Tämä upea pieni kupolirakennus kallion päällä on itseasiassa iso, vulkaaninen kivi joka lensi, sekä vieri kyseiselle paikalle 1430 tulivuoren purkauksen aikana. Tämän löydät Playa Jardinin uimarannan vierestä.

Yksi kommentti artikkeliin ”Puerto de la Cruz – Katolisen kirkon nähtävyyksiä”

Vastaa