Yleisurheilufanien ja Kon-Tiki Toursin yhteistyö tiivistyy

Yleisurheilufanit ry ja matkatoimisto Kon-Tiki Tours tiivistävät yhteistyötään yleisurheilun fanimatkojen kehittämisessä. Seuraavaksi vuorossa on yleisurheilun EM-kisamatka Pariisiin elokuussa 2020.

”Yleisurheilufaneissa päädyimme keskittämään matkayhteistyön Kon-Tikille hyvien matkakokemusten vuoksi”, kertoo Yleisurheilufanit ry:n varapuheenjohtaja Sari Murto. Sarin mukaan sopimuksen on tarkoitus keskittää resursseja ja vahvistaa fanimatkatarjontaa. ”Berliinin EM-kisojen ja Dohan MM-kisojen fanimatkat onnistuivat yli odotusten. Onnistuimme positiivisesti yllättämään matkailijat monipuolisella extratapahtumatarjonnalla”, toteaa Sari ja jatkaa ”fanit tapasivat urheilijoita, valmentajia ja urheilujohtajia. He pääsivät lähemmäs lajin sisäpiiriä kuin osasivat kuvitellakaan.”

”Kon-Tikille ja tytäryhtiö Björk & Boström Urheilumatkoille on suuri kunnia saada jatkaa tiivistyvää yhteistyötä Yleisurheilufanien kanssa” toteaa Kon-Tiki Toursin yrittäjä-toimitusjohtaja Timo Saranpää ja toistaa SUL-yhteistyön alkaessa sanomansa: ”Yleisurheilu on perinteikäs laji ja haluamme olla mukana edistämässä sen menestystä. Vahvasta historiasta huolimatta annamme fanikulttuurissa etumatkaa kilpailijamaille. Suomalaiset pitää saada mukaan entistäkin näkyvämpänä ja kuuluvampana joukkona kansainvälisille kentille kannustamaan urheilijoitaan.”

Dohan MM-kisalähetysten katsojamäärät olivat korkeat. Kisojen hengen aistii kuitenkin parhaiten paikan päällä. Seuraavaksi Yleisurheilufanit suuntaa yhdessä Kon-Tikin kanssa muun muassa Pariisin EM-kisoihin. ”Toivomme mahdollisimman monen yleisurheilufanin lähtevän kanssamme Pariisiin jakamaan kisatunnelmaa”, kehottaa Sari Murto ja jatkaa ”toivottavasti näemme mahdollisimman monta yleisurheilun ystävää myös kotimaan kentillä ja ensi syksyn Ruotsi-ottelussa”.  

Yleisurheilufanit ry on helmikuussa 2018 perustettu yhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on suomalaisen yleisurheilun fanikulttuurin kehittäminen ja ylläpitäminen, niin maajoukkueen kansainvälisissä kilpailuissa, kuin kotimaan kentilläkin. Yleisurheilufanit tekee tiivistä yhteistyötä Suomen Urheiluliiton kanssa.

Kon-Tiki Tours on suomalainen, yksityinen räätälöityjä teemamatkoja eri puolille maailmaa tekevä ryhmämatkatoimisto ja Suomea maailmalle markkinoiva incoming-toimisto. Kon-Tikin tytäryhtiö Björk & Boström Urheilumatkat on erikoistunut eri lajien urheilumatkoihin eri puolille maailmaa. Kon-Tiki Toursilla on toimistot Helsingissä, Turussa, Rovaniemellä ja Kuusamossa. Kon-Tiki Toursin tuotemerkkejä ovat myös Matkaseniorit, Trio Travels ja Kon-Tiki Finland. Kon-Tiki on Suomen Urheiluliiton yhteistyökumppani.

Kon-Tiki Tours on yksityinen, suomalainen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, opinto- ja incentive-matkat sekä fanimatkat erilaisiin urheilutapahtumiin suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Räätälöimme ryhmämatkat vastuullisesti ja luotettavasti. Suomeen saapuvia ulkomaisia ryhmiä palvelee Kon-Tiki Finland.

Matkapaketit Yleisurheilun EM-kisoihin Pariisiin

25.-31.8.2020 www.kontiki.fi/matkat/pariisin-em-yleisurheilu/
28.-31.8.2020 www.kontiki.fi/matkat/pariisin-em-yleisurheiluviikonloppu/
Räätälöity matkapaketti omalle ryhmälle
www.kontiki.fi/matkat/yleisurheilun-fanimatkat-omalle-porukallesi/

Vastaa