Norwegianin kanta-asiakasohjelmassa jo 10 miljoonaa jäsentä – kolme uutta jäsentä joka minuutti

Norwegianin kanta-asiakasohjelma, Norwegian Reward, on saavuttanut 10 miljoonaa jäsentä. Tämän vuoden aikana kanta-asiakasohjelma on kasvanut yli kolmella uudella jäsenellä minuutissa.

Norwegianin vauhdilla kasvava kanta-asiakasohjelma, Norwegian Reward, on houkutellut jo yli 10 miljoonaa jäsentä ympäri maailmaa. Norwegian Reward jatkaa kasvuaan noin 5 000 jäsenen päivävauhdilla. Erityisesti Norwegian Rewardin laajentuminen Yhdysvaltoihin, Espanjaan ja Isoon-Britanniaan on myötävaikuttanut nopeaan jäsenmäärän kasvuun. Jatkuva uusien etujen tuominen kanta-asiakasohjelmaan on lisännyt jäsenmäärää myös Suomessa, jossa on yli 600 000 Norwegian Reward -jäsentä.

– Kymmenen miljoonan jäsenen saavuttaminen on valtava merkkipaalu. Olemme erityisen iloisia siitä, että kasvamme niin nopeasti Yhdysvalloissa, josta on tulossa yhä tärkeämpi markkina meille. Uskolliset asiakkaat ovat tärkeitä Norwegian Rewardille ja Norwegianille. Olemme iloisia, että niin monet näkevät CashPoint-pisteiden ansaitsemisen hyödyllisenä. Tarjoamme jatkossakin asiakkaillemme markkinoiden parhaan kanta-asiakasohjelman ja tuomme heille uusia ja aiempaa helpompia tapoja ansaita CashPoint-pisteitä, sanoo Norwegian Rewardin toimitusjohtaja Brede Huser.

Perustamisensa jälkeen vuodesta 2007 Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelma on voittanut yhdeksän arvostettua tunnustusta, muun muassa “Vuoden kanta-asiakasohjelma Euroopassa ja Afrikassa” Freddie Awardsissa kolmena vuonna peräkkäin.

Norwegian Reward -jäsenet ansaitsevat CashPoint-pisteitä joka kerta, kun he varaavat Norwegianin lentoja tai käyttävät palveluja, joita ohjelman monet yhteistyökumppanit tarjoavat, kuten hotellivarauksia, autonvuokrauksia tai lounge-varauksia lentokentillä.

Norwegian Rewardin jäsenet voivat käyttää CashPoint-pisteitään, kun he maksavat osittain tai kokonaan Norwegianin lentoja tai ostavat muita Norwegianin palveluja. Jäsenet ansaitsevat joka kuudennen lennon jälkeen “Rewardin”, jonka he voivat käyttää seuraavan 12 kuukauden aikana ilmaiseen istumapaikkavaraukseen, ilmaiseen Fast Track -varaukseen tai CashPoint-lisäpisteisiin. Noin miljoona jäsentä on ansainnut ainakin yhden Rewardin niiden lanseerauksen jälkeen vuonna 2016.

Norwegian Reward

Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelman jäsenet keräävät CashPoint-pisteitä, kun he matkustavat Norwegianilla tai käyttävät palveluja, joita yhtiön monet yhteistyökumppanit tarjoavat. Jokaisesta Norwegianin lentovarauksesta tai ostoksesta Norwegian Reward -ohjelman kumppanilta jäsenet ansaitsevat CashPoint-pisteitä, joita he voivat käyttää Norwegianin lentolippujen ja muiden palvelujen ostoon, kuten Fast Track, istumapaikkavaraus, matkatavaramaksut tai varauksen muutokset. Norwegian Reward on mahdollista yhdistää Bank Norwegianin ilmaiseen luottokorttiin ja pisteitä voi ansaita kaikista luottokortilla tehdyistä ostoksista. Norwegian Reward tarjoaa myös monia muita etuja, kuten alennuksia ja ylimääräisiä CashPoint-pisteitä autonvuokrauksesta, hotellivarauksista ja muista palveluista. Jäsenyys Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelmassa on täysin ilmainen.

Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelman jäseneksi voi liittyä ilmaiseksi osoitteessa: https://fi.norwegianreward.com/

Vastaa